jueves, 9 de diciembre de 2010

NO HI HA DRET

I una altra injusticia més en el món del futbol. 
David Albelda, centracampista del València C.F
Avui s'ha sapigut que el Comité de Competició de la Real Federación Española de Fútbol (RFEF) li ha imposat dos partits de sanció a David Albelda, jugador del València pels "incidents" durant el partit de lliga disputat dissabte passat contra el Reial Madrid. 
Com no, el Reial Madrid sempre pel mig, sempre amb els peus dins la galleda. El Comité de Competició ha justificat la seva intervenció gràcies a las "duríssimes" paraules que va rebre el col·legiat d'aquell partit per part del jugador "ché". Les paraules de la discòrdia: "Qué cara tienes árbitro".
Jo ja no sé quins criteris té aquest comité o quins passos segueix per arribar a extreure conclusions però, no trobo gens normal, que, una acció d'un 29 de novembre em sembla recordar... un jugador andalús vestit de blanc no només va anar a fer mal amb una entrada de jutjat de guàrdia, si no que després va agredir als adversaris, i no només adversaris, sinó que companys seus de selecció de futbol. Per suposat li van caure partits de sanció.... AI, no, que és jugador del Madrid. 
Si, és que al final, haurem de fer cas a les paraules del president perico, Dani Sánchez Llibre, quan va dir que aquesta lliga està "prostituïda".

Jutgeu vosaltres mateixos: http://www.youtube.com/watch?v=mW64GJPj_4M&feature=related (Show Sergio Ramos)

1 comentario:

  1. Jo crec que això que es diu es veritat, i que hauria d'haver-hi igualtat de sanció per a tothom conforme la gravetat de l'incident. Això em recorda l'any passat quan al Guardiola per dir-li no recordo que a l'àrbit que no passava els límits de irrespectuós li va caure una multa i crec que sanció. I els comportaments del Mourinho? i el dels jugadors del Madrid? Això és una injusticia.

    ResponderEliminar