sábado, 13 de noviembre de 2010

GRÀCIES SENYOR PRECIADO

Doncs sí. Per fi algú ho ha hagut de dir i de fer. Per fi algu ha tingut el que fa falta de veritat per poder descriure al actual entrenador de l'equip de la capital espanyola. El senyor Manolo Preciado, actual entrenador del Sporting de Gijón, el va catalogar com a "canalla" i com a "mal company de professió" el passat divendres durant la rutinaria roda de premsa que es fa, com és habitual, abans del partit del cap de setmana. Preciado va "saltar" després que José Mourinho, posés en dubte el seu equip durant el partit disputat l'anterior mes al Camp Nou.
Des d'aquí, només dir que des d'aquest petit i humil blog d'un seguidor culé, i ja no només culé sinó que, d'un seguidor al que li agrada el futbol, agraïr-li aquestes amables paraules que han entrat com a notes musicals per aquells qui ens agrada el futbol i, sobretot, respectem al rival abans de tot.

Gràcies senyor Preciado!

http://www.youtube.com/watch?v=F2EOOCSoxAg&feature=share (Roda de premsa 12/11/10)

2 comentarios:

  1. Hola Marc,

    aquest post és un bon exemple del que ha de ser un blog. el link a YouTube està molt bé. Quants més linkejat tinguis el blog, més tràfic. També és important tenir paraules clau al títol (en aquest cas Preciado) que són les que busquen els cercadors. recorda que pots deixar notícies al notecalles.info i linkejar-les als comentaris que fas al blog. així també guanyaras lectors.

    ResponderEliminar
  2. Molt bo Marc!
    Té molt bona pinta aquest blog, ànims i segueix així!

    ResponderEliminar